Vuoden työntekijöiden nimeäminen

14.12.2023

Kristiinankaupungin henkilöstön joulujuhlassa perjantaina 8.12.2023 nimettiin vuoden työntekijät. Henkilöstö oli joulujuhlaan ilmoittautuessaan saanut ehdottaa vuoden työntekijää ja vuoden ilopilleriä. Ehdotuksen antamisen yhteydessä henkilöstöä pyydettiin myös perustelemaan ehdotuksensa. 

Vuoden työntekijäksi valittiin Mårten Kortell. Kortell työskentelee ICT-suunnittelijana, ja perustelut kuuluivat muun muassa: “Mårten hoitaa yksin käytännön tietotekniset asiat kaikille palvelualueille, hän on aina ystävällinen ja nopea” ja “Mårten on pätevä ja avulias. Hänellä on aina aikaa auttaa, eikä hän näytä koskaan stressaantuneelta, vaikka hänellä varmasti on kädet täynnä suurimman osan ajasta. Lisäksi apu on aina nopeaa ja ammattitaitoista, Mårten ratkaisee useimmat asiat hetkessä.” 

Vuoden ilonpilleriksi valittiin Emilia Saarela. Saarela työskentelee lastenhoitajana päiväkodissa, ja perustelut kuuluivat muun muassa: “Aina yhtä positiivinen ja iloinen. Inspiroiva!” ja “Tuo positiivisuutta ja iloa koko taloon, iloisella energiallaan ja tarttuvalla naurullaan!” 

Kunniamaininnan sai talousjohtaja Maarit Mäkelä, joka sai tittelin Vuoden naurulokki. Hänestä oli kirjoitettu muun muassa seuraavasti: “Aina tulee iloiseksi, kun ajattelee Maaritia. Jopa vaikeina aikoina hän onnistuu nauramaan iloisesti, mikä piristää mielialaa.” ja “Hänen naurunsa tuo valoa harmaimpiinkin työpäiviin.” 

Palkinnonsaajat diplomien kanssa lavalla.

Mårten Kortell, Maarit Mäkelä ja Emilia Saarela.

Joulujuhlan suunnitteluryhmän jäsen Amanda Åkersten kertoo, että yhteensä saatiin 111 ehdotusta ja monia hienoja perusteluja. Suunnitteluryhmä valitsi palkittavat sekä perusteluiden että ehdotusten määrän perusteella. 

Nimitykset eivät ole vain todiste näiden työntekijöiden ammatillisesta pätevyydestä, vaan kertovat myös siitä, että heidän positiivista asennettaan arvostetaan koko kaupungin työyhteisössä. Onnittelut vuoden työntekijöille! 

Siirry "Uutiset"-sivulle